KAYIT VE NAKİL İŞLEMLERİ

23.07.2018 566

KAYIT İŞLEMLERİ

5. sınıfa geçen öğrencilerin okulumuza kayıtları Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi verilerine göre yapılmaktadır.

Okulumuz kayıt bölgesinde ikamet etmekte olan öğrenciler otomatikman kayıt sistemine düşmekte ve eğitim öğretim yılı öncesinde kayıtları okul yönetimince yapılmaktadır.

Öğrencilerin ders kitapları ücretsiz şekilde Bakanlıkça okulumuza gönderilmektedir.

Okulumuzun 5. Sınıf e-kayıt listesinde olup da İmam Hatip Ortaokuluna veya özel okullara kayıt yaptıranlar sistemimizden otomatik olarak silinmektedir.

*  e-Kayıt uygulaması sonucu adres bilginize göre 5. sınıfa kayıt yaptırmanız gereken ortaokulu görmek için tıklayınız.

NAKİL İŞLEMLERİ

Başka ortaokullarda okuyan öğrenciler ikametgahını kayıt bölgemize taşımak veya özel yurtlarda kalmak suretiyle okulumuza nakil yaptırabilir.

Aynı yollarla okulumuzdan başka bir okula nakil yaptırılabilir.

Nakil gelen öğrenciler ücretsiz ders kitaplarını geldikleri okuldan alacaklardır.

OKUL KAYIT BÖLGEMİZ

Çamlık Mahallesi (Tamamı)

Kurtuluş Mahallesi (Tamamı)

Esentepe Mahallesi (Şht. Asb. Tuncay Doğan Caddesi'nin kuzeyi)

Barbaros Mahallesi (49. Sokak ve Şahap Paşa Caddesi'nin kuzeyi)

Arıköy ve Bozan'da ikamet etmekte olan öğrenciler de taşıma yoluyla okulumuzda eğitim öğretim görmektedir.

Kayıt bölgesi haritamız:

23-07-201823-07-2018